Ons verhaal

Haselhoff, gestart in oktober 1988, met zwembadenbouw, zonnecollectoren, sauna’s en recreatieartikelen, in 1995 gestart met verhoogde vloeren, via Stork in Amersfoort, actief als technische dienstverlener binnen totaal verschillende markten.

Waarom Haselhoff bv?
Haselhoff bv is een MKB bedrijf met alle kenmerken van dien. Een platte organisatie, overzichtelijk, korte lijnen en het besef van een collectief belang. Van betekenis zijn voor de klant staat bij de Haselhoff bv voorop. Met een continue streven de verwachtingen van onze klanten te evenaren, of liever te overtreffen.

Ons DNA is kennis, kwaliteit, snelheid, flexibel zijn. Dit is wie we zijn en waar we voor staan. Wij maken het graag voor u waar.

Met vriendelijke groet,
Ernst H L Kasteleijn
Directeur


Contact

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij bekijken Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vanuit twee kanten: wat wij zelf intern doen, en wat wij voor onze opdrachtgevers kunnen betekenen om hun MVO-ambities te ondersteunen.
MVO zit het DNA van ons bedrijf. Tegelijkertijd dragen wij oplossingen aan die het MVO imago, beleid of de strategie van onze opdrachtgevers ondersteunen. Dit betreft altijd hoogwaardige technische oplossingen, dat is nou eenmaal onze deskundigheid. Bovendien dragen onze hoogwaardige technische oplossingen concreet bij aan een beter milieu en meer duurzaamheid.

Wij noemen dat ‘import en export’ van MVO.


De 5 M’s van Haselhoff bv

1 Mensen
Balans werk / prive
Opleiding / training
Sociaal bedrijf

2 Mobiliteit
Efficiënt rijden

3 Maatschappelijke betrokkenheid
Regionale betrokkenheid

4 Markt
Ketenverantwoordelijkheid duurzame dienstverlening
Dienstverlening met een maatschappelijke impact

5 Management
Duurzaam projectmanagement


Maatregelen
We importeren net als elke andere vooraanstaande organisatie maatregelen die invulling geven aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.
De inzet van zuinige auto’s, beperking van brandstofgebruik, slim transport, efficient materiaalgebruik, inkoop van Milieukeur producten, afvalscheiding en afvalreductie.
Stuk voor stuk maatregelen die aansluiten bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Maatschappelijke betrokkenheid van zowel Haselhoff bv als haar leveranciers en onderaannemers wordt gestimuleerd en gefaciliteerd. Maatregelen en sponsoring vormen een eerste, belangrijke aanzet.
Van belang is dat MVO in het DNA van Haselhoff bv zit. Dit betekent dat iedere Haselhoff bv medewerker zaken doet op een open, eerlijke, betrouwbare manier en zo bijdraagt aan de doelstellingen van Haselhoff bv.
Wij hebben dit denken en doen vastgelegd in vijf doelstellingen, de 5 M’s van Haselhoff bv. Want MVO is een continue proces.
Wij willen, moeten en kunnen als organisatie verder met onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.


CO2-beleid
Haselhoff bv heeft de afgelopen jaren uitzonderlijk veel energie bespaard en CO2 emissies gereduceerd. Onder andere door ledverlichting en zonnecollectoren op ons bedrijfspand en verwarming d.m.v. Luchtwarmtepompen. De gaskraan staat al sinds 2014 dicht. En dankzij onze unieke en duurzame verwarming dragen wij een forse steen bij aan een duurzamere wereld. Onze ambitie voor de komende jaren is om geheel energieneutraal te worden.


Uw MVO uit onze productenkoker
De ‘export’ van MVO bestaat in ons geval uit technische oplossingen die u helpen om uw MVO doelstellingen te bereiken. Wij zijn een bedrijf dynamisch in techniek. Daarin ligt voor ons de sleutel tot innovatie. Wij blijven bij onze leest, ook wat MVO betreft. Juist door toepassing van slimme, doeltreffende, efficiënte technische producten is een goede balans tussen People, Planet en Profit te bewerkstelligen.


Concrete voorbeelden Haselhoff bv-disciplines
Op alle Haselhoff bv vakgebieden kunnen we u laten zien dat MVO voordelen op een presenteerblaadje liggen. Wij willen graag met u in dialoog over producten en oplossingen die iets toevoegen aan de balans in People, Planet en Profit. Eerlijk is eerlijk: wij zijn een techneutenclub, geen milieuontwikkelaars. Echter, juist in geavanceerde, moderne techniek zit uw MVO winst.


‘wij zijn u’
Met andere woorden: u doet aan MVO en wij hebben de oplossingen daarvoor. Wij adviseren u graag. Over de milieu- en duurzaamheidvoordelen.

Waarom verhoogde vloeren van Haselhoff bv?

Als partner levert Haselhoff bv de optimale toegevoegde waarde door het totale project af te stemmen op uw wensen. Doordat wij in eigenbeheer engineren en monteren kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Ook zijn wij gespecialiseerd in bijzondere projecten, zoals het renoveren van datacentervloeren; terwijl wij bouwen blijft u volledig online.
Wij inventariseren, adviseren en zorgen voor perfectie in realisatie en nazorg.
Onze projectmanagers en (bouwtechnische)adviseurs beschikken over de nodige ervaring en zijn bekend met de wensen in de markt.
Onze ervaring laat zich vertalen naar een breed portfolio dat onze kwaliteit en flexibiliteit weerspiegelt. Wij zijn trots op wat we doen en staan graag voor u klaar.


Onze specialisaties

● Snel concurrerende aanbiedingen maken en snel leveren, veelal uit voorraad
● Het bouwen of renoveren van de verhoogde vloer met hoogopgeleide monteurs met VCA certificaat
● Het realiseren van bijzondere projecten
● Het engineren en monteren van verhoogde vloeren conform uw specifieke wensen
● Advies en nazorg
Neem contact op

● Tel: +31-(0)6-53 95 70 00
● Email:
info@haselhoffbv.nl
Waar vindt u ons

Industrieterrein de Zodde
De Zodde 4
1231 MB Loosdrecht (NH) Nederland
Social Media

● Twitter
● Facebook